İçeriğe geç

Abdülhey Kimi Temsil Ediyor

Kurtlar Vadisi Abdülhey kimi temsil ediyor?

Abdülhey doğrudan Drej Ali’ydi, Ali Yasak’ın ta kendisiydi.

Kurtlar Vadisi Pusu Abdülhey kimin adamı?

Abdülhey Çoban ölünce Polat, Alemdar’ın yeni sağ kolu oldu. Safiye Karahanlı ile evlendi.

Kurtlar Vadisi Abdülhey kadın mı erkek mi?

Kenan Çoban, 22 Ocak 1975’te Elazığ’ın Palu ilçesinde doğdu. 2003-2014 yılları arasında Kurtlar Vadisi dizisinde Abdülhey Çoban karakterini canlandırdı.

Laz Ziya kimi temsil ediyor?

Gerçek hayatta Sürmeneli silah kaçakçısı Dündar Kılıç’ı temsil ediyor. Dündar Kılıç, mafya babası Alaattin Çakıcı’nın kayınpederi olup dizide Alaattin Çakıcı’yı Süleyman Çakır canlandırmaktadır.

Abdülheyi’yi kim öldürdü?

Bay Key’in ofiste yerleştirdiği bombayı görünce bombayı alır ve kaldırmaya çalışır. Ancak o sırada Bay Key bombayı patlatır ve Abdulhey ölür.

Kuzuzade ailesi gerçekte kim?

Detay. Vahap Kuzuzade’nin gerçek hayatta Vehbi Koç’u temsil ettiği tahmin ediliyor.

Abdülhey ismi yasak mı?

Yılman, üçüncü çocuğuna Abdulhey ismini koymakta zorluk çektiğini belirterek, “Nüfus memuru, ‘İki çocuğunuzun isimleri Polat ve Memati. Abdulhey ismi yasaktır’ dedi.

İskender Büyük gerçekte kimi temsil ediyor?

Musa Uzunlar’ın canlandırdığı ve ilk kez 7 Şubat 2008’de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 25. bölümünde görülen İskender Büyük, Ergenekon davasının sanığı emekli Jandarma Tuğgeneral Veli Küçük’ü temsil ediyor.

Tataroğlu gerçekte kim?

Davut Tataroğlu’nun perde arkası ise Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden çıkmış ve ilk kez 19 Nisan 2007’de yayınlanan dizinin ilk bölümünde rol almıştır. Gerçek hayatta temsil ettiği kişinin ise medya patronu Aydın Doğan olduğu iddia edilmiştir.

Abdülhey kaçıncı bölümde ölüyor?

Bölüm 229 (HD) 8 Haziran 2015

Polat kaçıncı bölümde öldü?

Cahit Polat Alemdar’ı vuruyor! – Kurtlar Vadisi Pusu 216. Bölüm – YouTube.

Abdülhey ajan mı?

“Ben de fazla mütevazı olmak istemiyorum” Café Milliyet’ten Ali Eyüboğlu’na çarpıcı açıklamalarda bulunan Necati Şaşmaz, yazılı olmadığı sürece Abdülhey’in aslında Polat’ın menajeri olduğunu söyledi. Türkiye, Necati Şaşmaz’ı “Kurtlar Vadisi” dizisindeki “Polat Alemdar” karakteriyle tanıdı.

Testere necmi gerçekte kimi temsil ediyor?

Gerçek hayatta ise karakter, gerçek ismi ve dizide öldürülme şekli nedeniyle 1990 yılında suikasta kurban giden istihbarat görevlisi Hiram Abas ile özdeşleştiriliyor.

Husrev Ağa kimi temsil ediyor?

Hüsrev Bekiroğlu, yaygın olarak Hüsrev Ağa olarak bilinir, Türk uyuşturucu kaçakçısı ve suç lideriydi. Silah tüccarı Laz Ziya ile birlikte suç örgütü, Kurtlar Meclisi’nin gelenekçi kanadını oluşturuyordu.

KV Karahanlı kimi temsil ediyor?

1 – Eski medya patronu Mehmet Emin Karamehmet, dizi yayınlandığı dönemde Türkiye’nin en zengin iş adamı ve dünyanın en zengin insanlarından biriydi. Güç açısından Karahanlı’ya birebir benziyor. Ayrıca isimlerin benzerliği de şaşırtıcı değil. Aynı zamanda Mehmet Karamehmet Çukurova Holding’in sahibi.

İskender Büyük gerçekte kimi temsil ediyor?

Musa Uzunlar’ın canlandırdığı ve ilk kez 7 Şubat 2008’de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 25. bölümünde görülen İskender Büyük, Ergenekon davasının sanığı emekli Jandarma Tuğgeneral Veli Küçük’ü temsil ediyor.

Kurtlar Vadisi Mehmet Karahanlı kimi temsil ediyor?

Perde arkası Mehmet Karahanlı, ilk kez 15 Ocak 2003’te yayınlanan Kurtlar Vadisi adlı televizyon dizisinin ilk bölümünde göründü. Zafer Ergin’in 74 bölüm boyunca canlandırdığı Karahanlı’nın ölümü, Türk-Yahudi iş adamı Üzeyir Garih’in öldürülmesine benzetildi.

Kurtlar Vadisi Doğu Bey kimi temsil ediyor?

Türk istihbaratının kilometre taşlarından biri olan Doğu Bey, Türk derin devletinin önemli isimlerinden biridir. Tüm Türk devletlerinin bayraklarının olduğu bir odadaki görev tanımı: Buradaki tüm bayrakların bana ihtiyacı var! diye açıkladı. Aslan Akbey ve Mehmet Karahanlı gibi birçok istihbarat görevlisi yetiştirdi.

KVP Abdülhey hain mi?

Ancak dün akşam yayınlanan bölümde işlerin göründüğü gibi olmadığı ortaya çıktı. Polat Alemdar’ın işe aldığı Abdülhey aslında onun için çalışmaya devam etti. Dolayısıyla seyirci Abdulhey’in hain olmadığını görünce derin bir nefes aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir